Citymovers.nl BV
Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam
KVK: 34308226

Bedrijfsverhuizing van en naar Haarlem

Bedrijfsverhuizing - Haarlem? Citymovers is uw geschikte verhuisbedrijf! Voor iedere kleine tot middelgrote bedrijfsverhuizingen bent u bij Citymovers aan het juiste adres. Uw kantoorverhuizing kan desgewenst in het weekend (met name de zaterdag) of in de avonduren worden uitgevoerd. Het grote voordeel van een bedrijfsverhuizing op zaterdag, is dat de werkzaamheden van uw bedrijf doorgang kunnen vinden. Uiteraard lossen wij al uw logistieke verhuisproblemen op. Dozen krijgt u van ons in bruikleen en voor het demonatage werk van werkplekken kunnen onze verhuizers u zeker van dienst zijn. Groot of klein met verhuisbedrijf Citymovers kijkt u na afloop terug op een geslaagde bedrijfsverhuizing .

Afbeelding niet gevonden

Iedere bedrijfsverhuizing een geslaagde verhuizing

Een bedrijfsverhuizing in Haarlem hoeft bij Citymovers niet duur te zijn. Hoe dan ook zorgen onze ervaren verhuizers ervoor dat de verhuizing efficient wordt aangepakt. Want in zeker in deze tijden, is iedere bespaarde euro pure winst! U kunt ervoor kiezen om alle aspecten van uw projectverhuizing uit te besteden: inpakken op uw huidige adres, transport en uitpakken op het nieuwe adres. Wilt u zelf liever ook wat doen, dan kunt u alvast zelf uw spullen inpakken. De verhuisdozen krijgt u van ons in bruikleen, en het inpakpapier is een extra service van Citymovers.

Snel weten waar u aan toe bent? Plan een bezichtiging waarin wij de mogelijkheden en kosten uitgebreid met u doorspreken. In ieder geval bent u voor uw verhuizing bij ons aan het goede adres. Prettige bedrijfsverhuizing in Haarlem!

pdf Algemene Voorwaarden voor Verhuizing
pdf Algemene Vervoerscondities

Afbeelding niet gevonden

Klik hier voor een offerte