Citymovers.nl BV
Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam
KVK: 34308226

Een verhuislift, voor uw comfortabele verhuizing in Amsterdam

Heel weinig mensen in Amsterdam hebben een wooneenheid met alleen een gelijkvloerse verdieping. De kans is bijzonder groot dat u bij een verhuizing van of naar Amsterdam een verhuislift nodig hebt. En daarvoor doet u het beste een beroep op Verhuisbedrijf Citymovers, uw partner voor alle verhuizingen van, naar of in Amsterdam.

Bel of e-mail ons om een verhuislift te reserveren voor uw verhuizing.

tel. 020 716 26 71 - mobiel 505 39 609 - e-mail aanvraag@citymovers.nl

Hebt u een offerte op maat nodig, inclusief een verhuislift? Vul het formulier hiernaast in en u krijgt uw offerte binnen de 24 uur toegestuurd.

Citymovers heeft meer dan 15 jaar ervaring met verhuizen in Amsterdam. De verhuislift is daarbij een onmisbaar hulpmiddel. U huurt bij Citymovers niet alleen de verhuislift zelf, maar ook een verhuizer die de verhuislift bedient en actief meehelpt met het in- en uitladen van meubels en verhuisdozen. Dit is niet alleen belangrijk voor de verzekering - onze verhuizer is verantwoordelijk voor het correct plaatsen en bedienen van de verhuislift -, het draagt bij tot het snelle en efficiënte verloop van de verhuizing.

Afbeelding niet gevonden

De verhuislift is een besparing op uw verhuisbudget

Vergis u niet, het huren van een verhuislift betekent niet dat de kosten van uw verhuizing de hoogte in gaan. Integendeel, een verhuislift zorgt voor een besparing op uw verhuiskosten. Meubelen en zware verhuisdozen de trap op slepen duurt een eeuwigheid, kost veel inspanning en maakt het risico van schade aan muren, trap of uw verhuisspullen alleen maar groter. Een verhuislift bespaart tijd én geld. En met de gekeurde verhuisliften van Citymovers neemt u geen risico's.

Stel u voor: u regelt zelf een verhuiswagen en een aantal vrienden om te helpen verhuizen. Dankzij een verhuislift van Citymovers, inclusief een bediener ervan die ook nog eens helpt bij het verhuiswerk, verloopt het tillen van meubelen en verhuisdozen naar de eerste of hogere verdiepingen op rolletjes. Uw verhuizing gaat sneller, efficiënter en goedkoper. En uw vrienden zullen u - en de verhuislift - dankbaar zijn voor het sparen van hun rug.

Ook de klant met een bescheiden budget kan bij Citymovers in Amsterdam terecht voor een perfecte, professionele verhuisservice inclusief verhuislift. Bovendien hebben wij een ruime ervaring met de specifieke verkeerssituaties en met de richtlijnen voor het gebruik van verhuisliften in de hoofdstad. Zo is het raadzaam om een ontheffing te regelen als de verhuiswagen en/of de verhuislift gebruikt bij uw verhuizing het doorgaande verkeer verstoort of hindert.

Lees hier alle info over het aanvragen van een objectvergunning via de stad Amsterdam (o.a. nodig voor verhuiswagen en verhuislift).

Klik hier en vul het online aanvraagformulier van de stad Amsterdam in.

Hebt u liever dat een medewerker van Citymovers voor u de ontheffing regelt? Dat kan, bel ons voor de noodzakelijke details: tel. 020 716 26 71 - mobiel 505 39 609

Uw verhuizing in de lift

Verhuisliften zijn ideaal bij iedere verhuizing. U verhuist snel en zonder veel te tillen! Zelfs als u maar één groot meubelstuk (zoals een tafel, een grote bank, een kleerkast enz.) naar een eerste of hogere verdieping wilt verhuizen, kunt u maar beter rekenen op de verhuislift van Citymovers in Amsterdam.

Een verhuislift zorgt ervoor dat u en uw verhuishelpers geen verhuisdozen of meubels de trap op hoeven te sleuren. Dankzij een verhuislift vermijdt u ook het gevaarlijke manoeuvreren met touwen en katrollen om verhuisspullen naar de hogere verdiepingen te tillen. Vermijd mogelijk schade aan muren, trappen en meubelen en kies voor verhuisliften als meest efficiënte en economische oplossing. Een verhuislift is ook een ideale oplossing voor de levering van meubelen: Citymovers regelt regelmatig verhuisliften voor meubelbedrijven zoals Vorm en Stijl of Decorum uit Amsterdam.

Hebt u meer informatie nodig over het huren van een verhuislift en hoe dat in Amsterdam officieel geregeld moet worden? Bel ons gerust - 020 716 26 71 of 06 505 39 609 - of stuur ons een e-mail - aanvraag@citymovers.nl

Wilt u een offerte op maat voor uw verhuizing met een verhuislift? Vul het formulier hiernaast in en u krijgt binnen de 24 uur antwoord op al uw vragen.

pdf Algemene Voorwaarden voor Verhuizing
pdf Algemene Vervoerscondities

Afbeelding niet gevonden

Klik hier voor een offerte