Citymovers.nl BV
Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam
KVK: 34308226

Verhuisbedrijf Citymovers, voor een zorgeloze verhuizing van of naar Amsterdam

U verhuist van of naar Amsterdam? Dan is Verhuisbedrijf Citymovers uw ideale verhuispartner. Want Citymovers kent de weg in Amsterdam, Haarlem en de wijde omstreken. Dankzij de professionele service van ons hechte team van ervaren verhuizers bent u verzekerd van een perfect uitgevoerde verhuizing

Wilt u advies over uw verhuizing van of naar Amsterdam? Bel ons - 020 716 26 71 of 06 505 39 609 - of mail ons - aanvraag@citymovers.nl

Of nog sneller: vul het formulier hiernaast in en u krijgt binnen de 24 uur uw vrijblijvende offerte op maat!

<b>Afbeelding niet gevonden</b>

Ervaring en vakkennis in verhuizingen

Enkele van de troeven van Verhuisbedrijf Citymovers:

U hebt een moeilijke verhuizing voor de boeg? Aarzel niet en neem contact op met Citymovers voor professioneel advies:

tel. 020 716 26 71 - mobiel 505 39 609 - e-mail aanvraag@citymovers.nl

Veel meer dan spullen van het ene huis naar het andere brengen

Of u verhuist van het ene pand in Amsterdam naar het andere, of van de hoofdstad naar het andere eind van de wereld, Verhuisbedrijf Citymovers zorgt ervoor dat uw verhuizing gesmeerd en zonder problemen verloopt. Goedkoop verhuizen wordt realiteit met Citymovers!

U kunt bij Citymovers terecht voor particuliere verhuizingen voor gezinnen, van het ene huis of appartement naar het andere. U zoekt een tijdelijke opslag in Amsterdam voor uw inboedel? Ook daarvoor staat Citymovers paraat!

Voor zakelijke verhuizingen zoals een kantoorverhuizing of een bedrijfsverhuizing is Citymovers eveneens uw ideale verhuispartner. We zorgen ervoor dat u en uw medewerkers op de kortst mogelijke tijd geïnstalleerd zijn op de nieuwe werkplek. Er staat uw bedrijf of afdeling een interne verhuizing te wachten, binnen hetzelfde gebouw of kantoorcomplex? Vertrouw op de verhuisservice van Citymovers voor een snelle en onberispelijke uitvoering ervan.

U zoekt andere einders op en verhuist met hebben en houden naar het buitenland? Verhuisbedrijf Citymovers voert met regelmaat internationale verhuizingen uit naar Frankrijk, Duitsland , Engeland en Zwitserland. Reken op onze firma als u op zoek bent naar een scherp geprijsd internationaal verhuisbedrijf.

Citymovers, hét verhuisbedrijf onder de verhuisbedrijven in Amsterdam!

Bel ons - 020 716 26 71 of 06 505 39 609 - of mail ons - aanvraag@citymovers.nl

Vraag een offerte op maat aan door het formulier hiernaast in te vullen. Antwoord gegarandeerd, binnen de 24 uur!

<b>Afbeelding niet gevonden</b>

Klik hier voor een offerte