Citymovers.nl BV
Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam
KVK: 34308226

Reken op Citymovers voor de verhuizing van uw bedrijf

Verhuist uw bedrijf van of naar Amsterdam? Of binnen de hoofdstad naar een nieuw pand? Vertrouw dan op de expertise van verhuisbedrijf Citymovers. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring met bedrijfsverhuizingen en kantoorverhuizingen helpen wij u met een vlotte afhandeling die de normale werking van uw bedrijf minimaal onderbreekt. Werkplekken demonteren en weer monteren, de inboedel van uw kantoren inpakken, tijdelijke of langdurige opslag van kantoormeubilair: bij de bedrijfsverhuizers van Citymovers zit u goed voor de relocatie van uw bedrijf.

Wilt u advies over uw bedrijfsverhuizing van, naar of binnen Amsterdam? Bel ons - 020 716 26 71 of 06 505 39 609 - of mail ons - aanvraag@citymovers.nl

Wilt u snel een offerte op maat? Vul het formulier hiernaast in en u krijgt binnen de 24 uur uw vrijblijvende offerte toegestuurd!

<b>Afbeelding niet gevonden</b>

Uw bedrijfsverhuizing organiseren op zaterdag: Citymovers doet het!

Een bedrijfsverhuizing in Amsterdam verschilt in belangrijke mate van een gewone particuliere verhuizing. Vaak is het voor een bedrijf handiger om in het weekend te verhuizen, meer dan op een dag in de week. Zo mist u geen kantoordag. Daarom biedt Citymovers aan om bij voorkeur op zaterdag de verhuisdag te plannen van de verhuizing van uw bedrijf in Amsterdam, en dat zonder meerprijs!

Geen uitdaging te groot om uw bedrijf efficiënt te verhuizen

Een verhuizing in Amsterdam kan een uitdaging zijn: smalle straten, monumentale en beschermde panden met moeilijke trappenhuizen, unieke Amsterdamse verkeerssituaties, … Dankzij een efficiënte planning vooraf, een strakke organisatie tijdens het verhuizen zelf en de inzet van ervaren bedrijfsverhuizers leidt Citymovers de overgang van uw bedrijf of kantoor naar de nieuwe locatie in goede banen.

Als de normale verkeersstroom in Amsterdam gehinderd wordt - en dat is bijna altijd het geval bij een verhuizing - komt er heel wat administratie bij kijken zoals het tijdig aanvragen van een objectvergunning. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat in Amsterdam.

Klik hier en vul het online aanvraagformulier van de stad Amsterdam in.

Hebt u liever dat een medewerker van Citymovers voor u het administratieve deel regelt of begeleidt? Dat kan, bel ons voor meer informatie: tel. 020 716 26 71 - mobiel 505 39 609

Een paar voorbeelden van bedrijfsverhuizingen die Citymovers recent tot een goed einde bracht:

PAYLOGIC

Verhuizen van een kantoor van circa 10 werkplekken, 60 verhuisdozen binnen Amsterdam. Naast de gewone verhuizing, uitgevoerd op zaterdag, hebben wij het overtollige kantoormeubilair afgevoerd naar het vuilstort. De medewerkers van het Paylogic-kantoor konden de volgende maandag gelijk weer aan het werk en kijken terug op een geslaagde bedrijfsverhuizing in Amsterdam.

CIRCUS FAMILY

Verhuizen van het kantoor van een internetbedrijf in Amsterdam bestaande uit circa 17 werkplekken, 2 grote videowalls en 150 verhuisdozen. De verhuizing had als bijzonderheid dat alle zaken in een nauwe steeg op de eerste etage gelost moesten worden. Bij deze geslaagde bedrijfsverhuizing in hartje binnenstad van Amsterdam hebben wij een smalle lift gebruikt. De heerlijke Chinese maaltijd die Circus Family ons na afloop van het werk als fooi in natura aanbood, was een leuk extraatje.

pdf Algemene Voorwaarden voor Verhuizing
pdf Algemene Vervoerscondities

<b>Afbeelding niet gevonden</b>

Klik hier voor een offerte