Citymovers.nl BV
Nieuwe Hemweg 8
1013 BG Amsterdam
KVK: 34308226

Verhuislift huren

Heel weinig mensen in Amsterdam en omgeving hebben een wooneenheid met alleen een gelijkvloerse verdieping. De kans is bijzonder groot dat u bij een verhuizing van of naar Amsterdam of omgeving een verhuislift nodig hebt. En daarvoor doet u het beste een beroep op Verhuisbedrijf Citymovers, uw partner voor alle verhuizingen van, naar of in Amsterdam.

Bel of e-mail ons om een verhuislift te reserveren voor uw verhuizing.

tel. 020 716 26 71 - mobiel 06 505 39 609 - e-mail aanvraag@citymovers.nl

Hebt u een offerte op maat nodig, inclusief een verhuislift? Klik op de knop onderin beeld, vul het formulier hiernaast in en u krijgt uw offerte binnen 24 uur toegestuurd.

Citymovers heeft meer dan 15 jaar ervaring met verhuizen in Amsterdam. De verhuislift is daarbij een onmisbaar hulpmiddel. U huurt bij Citymovers niet alleen de verhuislift zelf, maar ook een verhuizer die de verhuislift bedient en actief meehelpt met het in- en uitladen van meubels en verhuisdozen. Dit is niet alleen belangrijk voor de verzekering - onze verhuizer is verantwoordelijk voor het correct plaatsen en bedienen van de verhuislift -, het draagt bij tot een snel en efficiënt verloop van de verhuizing.

Uw verhuizing in de lift

Verhuisliften zijn ideaal bij iedere verhuizing. U verhuist snel en zonder veel te tillen! Zelfs als u maar één groot meubelstuk (zoals een tafel, een grote bank, een kleerkast enz.) naar een eerste of hogere verdieping wilt verhuizen, kunt u maar beter rekenen op de verhuislift van Citymovers in Amsterdam.

Een verhuislift zorgt ervoor dat u en uw verhuishelpers geen verhuisdozen of meubels de trap op hoeven te sleuren. Dankzij een verhuislift vermijdt u ook het gevaarlijke manoeuvreren met touwen en katrollen om verhuisspullen naar de hogere verdiepingen te tillen. Vermijd mogelijk schade aan muren, trappen en meubelen en kies voor verhuisliften als meest efficiënte en economische oplossing. Een verhuislift is ook een ideale oplossing voor de levering van meubelen: Citymovers regelt regelmatig verhuisliften voor meubelbedrijven zoals Vorm en Stijl of Decorum uit Amsterdam.

Hebt u meer informatie nodig over het huren van een verhuislift en hoe dat in Amsterdam officieel geregeld moet worden? Bel ons gerust - 020 716 26 71 of 06 505 39 609 - of stuur ons een e-mail - aanvraag@citymovers.nl

Wilt u een offerte op maat voor uw verhuizing met een verhuislift? Vul het formulier hiernaast in en u krijgt binnen de 24 uur antwoord op al uw vragen.

pdf Algemene Voorwaarden voor Verhuizing
pdf Algemene Vervoerscondities

Klik hier voor een offerte